368.media

У Закарпатській області на хабарі затримали детектива БЕБ

3 січня 2023 року працівниками СБ затримано при отриманні неправомірної вигоди у сумі 6000$ Детектива управління БЕБ у Закарпатській області  Івана Грубинка затримали за кришування торгівлі електронними сигаретами. Про це повідомляють джерела у СБУ.

Було задокументовано два епізоди здирництва та отримання хабаря на суму у шість тисяч доларів. Грубинка раніше працював в управлінні внутрішньої безпеки ДФС.

Голова податкового комітету ВР Данило Гетьманцев вже вимагає відставки керівництва управління БЕБ у Закарпатській області.

У зв’язку з «несподіваним» затриманням на хабарі детектива БЕБ-колишнього ДФСівця за кришування торгівлі нелегальним тютюном в Закарпатті, вимагаю відставки керівництва БЕБ області. Так, як це відбувається в податковій. Ми ж всі свідомі того, що схема не могла працювати принаймі без керівника обласного БЕБ? До речі, чудова ілюстрація відповіді керівництва БЕБ Комітету щодо «неможливості» ліквідації нелегального тютюну, у зв’язку з «відсутністю повноважень». Як бачимо, повноважень на збір готівки достатньо. Гетьманцев

Exit mobile version