368.media

На Львівщині при реконструкції військового ліцею могли привласнити кошти

На реконструкції спального корпусу та майстерні нового військового ліцею у Львівській області могли вкрасти гроші. Про це повідомляє екснардеп Ігор Мосійчук, посилаючись на провадження №420231422400000030 за  ч.4 ст.191 КК.

У Червонограді Львівської області було відкрито військовий ліцей Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Ректор Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук уклав договір із ТОВ «Укрстройкомплект» вартістю 140 млн гривень.

Ось тільки схема для відмивання грошей була дуже банальною: підрядник у ході передачі та прийняття робіт вносив до актів виконаних робіт явно неправдиві відомості, внаслідок чого державному бюджету завдано збитків.

Серед фигурантів справи  є заступник начальника з тилу Національної академії Йосип Саєвич, керівник ліцею Іван Сівоус, його заступник Олександр Островський, інженер технагляду Петро Мураві, а також директор ТОВ «УКРБУДКОМПЛЕКТ» Єгор Клименко та відповідальні за виконання робіт Євген Тишаєв та Олександр Терещенко.

Exit mobile version