368.media

Посадовців Чорноморського порту підозрюють у зловживаннях

Посадовців Чорноморського морського торговельного порту підозрюють у зловживаннях та розтраті майна. Про це редакція 368.media  дізналася з кримінального провадження за ч. 4 ст. 191 КК.

Посадовці використали своє службове становище для допомоги фірмам «ТК ЕКО Лайн Груп», «Е.К.О. Груп», «Компанія Крентон Україна», «Фрам Шиппінг Еджеснсі», «Ділекс Транспорт», «Лоджистлі», «Стивідорна компанія Блек Сі», «Гамма Трансбан», «ПРОМСТАЛЬ-Україна».

Маються на увазі угоди про організацію та забезпечення експлуатації об’єктів портової інфраструктури, договорів про перевантаження експортних та транзитних вантажів, угоди на будівництво тимчасових конструкцій для збереження зернових на території порту, за тарифами/цінами значно вище ринкових всупереч інтересам державного підприємства.

Після чого корупціонери, з метою приховування зазначених протиправних управлінських рішень шляхом отримання по ним позитивного експертного висновку замовили за ціною значно вище ринкової послугу з проведення судових експертиз в ТОВ «Центр експертних сервісів», вчинене в умовах воєнного стану.

Директором підприємства є Вячеслав Волошин.

Exit mobile version