368.media

Комерційного директора Павлоградського хімзаводу засудили до 4 років колонії

Комерційного директора державного Павлоградського хімічного заводу Валерія Кирилова визнали винуватим у зловживаннях на понад 7 млн гривень. ВАКС призначив йому чотири роки позбавлення волі. Про це повідомляє САП.

За версією обвинуваченням, у 2015 році комерційний директор ПХЗ Валерій Кирилов з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи – ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Зоря», використав своє службове становище всупереч інтересам служби. Він уклав договори поставки вибухових речовин промислового призначення з ТОВ «НВП «Зоря», а не безпосередньо з кінцевими споживачами на більш економічно вигідних умовах. Кирилов усвідомлював, що посередником продукція буде реалізовуватися кінцевим споживачам по значно вищим цінам, і відвантаження продукції ДП «НВО «ПХЗ» безпосередньо буде здійснюватися на склади кінцевих споживачів, а не посереднику.

Суд визнав Кирилова винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК.  Крім того, суд задовольнив цивільний позов прокурора та стягнув з обвинуваченого 7,1 млн гривень.

 

Exit mobile version