368.media

АРМА та «Укрнафта» підписали угоди щодо управління активами екснардепа Котвицького

«Укрнафта» та АРМА підписали договори управління активами – корпоративними правами компаній екснардепа Ігоря Котвицького. Про це повідомляється на сайті «Укрнафти».

Мова йде про статутний капітал підприємств ТОВ «Іст Юроуп Петролеум», ТОВ «Сахалінське», ТОВ «Сіріус-1» та ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння», які здійснюють видобувну діяльність на Сахалінському нафтогазоконденсатному родовищі та на які було накладено арешт у кримінальному провадженні.

«Укрнафта» приступить до управління активами після отримання дозволу на концентрацію від Антимонопольного комітету, повідомили в компанії, зазначивши, що «Укрнафта» та АРМА звернулися по дозвіл ще 1 червня 2023 року.

Нагадаємо, в кінці травня Кабмін передав «Укрнафтобуріння» та інші компанії в управління «Укрнафти». Кабмін за пропозицією АРМА передав компанії в управління «Укрнафти» за спрощеною процедурою, яку застосовують, зокрема, якщо є ризик збою або переривання постачання природного газу. Водночас в УНБ заявляли, що подібні звинувачення є безпідставними. «Укрнафтобуріння» звинувачувало «Укрнафту» у спробі рейдерського захоплення активів компанії.

Exit mobile version