368.media

НАБУ проводить обшуки у забудовника Василя Хмельницького

Детективи НАБУ прийшли з обшуком додому до бізнесмена Василя Хмельницького. Про це сам Хмельницький повідомив у Facebook.

За його словами, цей візит правоохоронних органів  стосується справи, яка розслідується вже понад чотирьох років. Йдеться про придбання землі у Києві нібито для будівництва школи для мешканців одного із ЖК за заниженою ціною.

Ділянку ми придбали на відкритому аукціоні з дотриманням усіх можливих вимог, сплатили повну вартість (18,9 млн гривень), та набули прав власника. Законність придбання та укладення Договору купівлі-продажу підтверджена судом. Але НАБУ вважає, що ціна занизька. Хмельницький

Він запевнив, що відповідно до містобудівної документації, за даною адресою не може бути розміщено комерційна чи житлова нерухомість. Тому з точки зору бізнесу ціна максимально можлива, додав Хмельницький.

Бізнесмен додав, що нікуди не збирається виїжджати та готовий відповісти на всі питання. Серед його головних активів Хмельницького — фармацевтична компанія Biopharma, енергетична компанія UDP Renewebles, аеропорт Жуляни, інноваційні парки у Києві, Харкові у Львові (проєкт Unit) та індустріальний парк у Білій Церкві. Також володів часткою у девелоперській компанії UDP.

Exit mobile version