368.media

В Черкаській області громада без торгів купила катафалк за 1,5 млн гривень

""

В Черкаській області Тальнівська громада купила катафалк за 1,5 млн гривень. Про це редакції 368.media   стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Комунальне підприємство «Тальне-Сервіс» Тальнівської міської ради без відкритих торгів підписало договір на придбання катафалка на базі автомобіля Peugeot Boxer за 1,5 млн гривень.

Згідно з договором підрядник ТОВ «Автоград-2007» до 31 грудня цього року зобов’язується поставити комунальникам спеціалізований катафалк на базі автомобіля Peugeot Boxer.

Варто зазначити, ТОВ «Автоград-2007» зареєстрована у 2008 році в місті Черкаси. Компанія спеціалізується на торгівлі автомобілями. Її власниками є Андрій Каданцев та Дмитро Майданик. За роки існування компанія перемогла у 550 закупівлях на суму 782 млн гривень.

Найбільше компанія «наторгувала» з департаментом освіти і науки Львівської ОДА – п]ять договорів на суму 167 млн гривень, АТ «Укргазвидобування» — два договори на суму 135 млн гривень, управління освіти і науки Черкаської ОДА – три договори на суму 70,56 млн гривень.

Зазначимо, у власності комунально підприємства перебуває малотоннажний фургон Opel Vivaro (2009).

Exit mobile version