368.media

Голові львівського Держгеокадастру висунули нову підозру у земельних оборудках

Начальника управління Держгеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького повторно викрили на чергових мільйонних оборудках із земельними ділянками. Про це повідомляє ДБР.

У квітні минулого року йому повідомили про підозру у незаконному роздані комунальної землі більше ніж на 113 млн гривень. Під час розслідування були виявлені й інші факти зловживання службових повноважень фігурантом.

Зокрема, всупереч вимогам законодавства чиновник прийняв рішення про надання у власність громадян 30 земельних ділянок Сколівської та Турківської громади, площею понад 2,7 га. Землі рекреаційного призначення були роздані під індивідуальне дачне будівництво.

Посадовець заподіяв збитки державі у понад 3,8 млн гривень. Кавецькому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. ч. 1, 3 ст. 365 КК (Перевищення влади або службових повноважень).

Раніше  завершили розслідування кримінального провадження щодо незаконної роздачі посадовцем комунальні землі більше ніж на 113 млн гривень. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Exit mobile version