368.media

ДП «Українські спеціальні системи» купило преміум седан за 1,6 млн гривень

Держпідприємство «Українські спеціальні системи» Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації без відкритих торгів купили преміальний седан Skoda Superb за 1,6 млн гривень. Про це редакції 368.media   стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Згідно з договором автомобіль Skoda Superb Style 2.0 буде обладнано автоматичною коробкою передач та пофарбовано у чорний колір. У комплектацію авто входить система безключового доступу, система контролю тиску в шинах, комплект «погані дороги», дверні ручки з підсвіткою, литі диски тощо.

Договір було підписано 23 лютого з компанією ДП «Автотрейдінг-центр». Загальна вартість авто становить 1,675 млн гривень. Зазначимо, компанія-підрядник входить у групу «Атолл Холдінг» Олега Боярина.

Група об’єднує понад 50 компаній, що працюють у п’яти основних напрямках: автомобільний (виробництво автомобілів, дистриб’юторський бізнес, розвиток дилерської мережі); будівництво й інвестиції (будівництво виробничих потужностей, автоцентрів, промислових та торгово-сервісних центрів тощо); рекреація та туризм; девелопмент.

Варто додати, ДП «Українські спеціальні системи» є кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг, зокрема електронного цифрового підпису.

Exit mobile version