368.media

Головний сервісний центр МВС купив паливо за завищеною ціною

Головний сервісний центр МВС за результатами відкритих торгів уклав договір на постачання 164 тис. літрів пального з компанією «ВОГ Ресурс», при цьому відхиливши більш вигідні пропозиції. Про це редакції 368.media   стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Зазначимо, згідно з умовами договору підрядник зобов’язується до 23 грудня 2023 року поставити партію бензину А-95 та дизпалива у паливних картках. При цьому, оплата відбудеться після постачання пального. Найбільш вигідну пропозицію під час аукціону зробила компанія ТОВ «Окко-постач» — 7,84 млн гривень, однак її тендерний комітет відхилив посилаючись на відсутність копії письмового договору з банком, який видав банківську гарантію. Відтак, переможцем обрано компанію ТОВ «ВОГ Ресурс», з пропозицією 8,063 млн гривень.

Зазначимо, компанія-переможець зареєстрована в Луцьку у 2019 році з статутним капіталом 10 тис. гривень. Компанія входить у групу «Континіум» Степана Івахіва та Сергія Лагур. «Континіум» — група компаній, що здійснює діяльність у різних галузях економіки. Створена в 1992 році Ігорем Єремеєвим, який загинув у 2015 році, і Степаном Івахівим. Основний прибуток групі приносять мережа АЗС під брендом WOG та молочний холдинг.

Exit mobile version