368.media

Криворізька міскрада замовила рекламу у оточення мера

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» Криворізької міської ради уклало дві угоди щодо рекламних та маркетингових послуг на 16,28 млн гривень. Про це повідомляється у ProZorro.

Комунальники замовили висвітлення щодо безпеки й захисту мешканців, виконання соціально-гуманітарних програм, роботи об’єктів критичної інфраструктури та іншої важливої інформації під час воєнного стану. Ціни невідомі, бо розбивки за медіа немає.

«Артстайл Груп» надасть послуги на телеканалах і радіо вартістю 11,33 млн грн. Фірма розмістить дві тисячи хвилин інформаційних повідомлень поза межами рекламних та новинних блоків на кожній із п’яти радіостанцій: «Радіо П’ятниця», «NRJ», «Перець FМ», «Город-FМ», «Радіо Кривбас». Хронометраж одного виходу буде до однієї хвилини.

Ще розмістять 5,25 тис. хвилин інформаційних повідомлень на двох телеканалах: «Перший Міський» та «Громадське телебачення Дніпра «ОТВ». Розміщення сюжету включає у себе виробництво відеофільму. Не менше п’яти інформаційних повідомлень повинно виходити у ранковий і вечірній прайм-тайм. Хронометраж одного виходу буде до трьох хвилин.

«Артстайл Груп» зі статутним капіталом 1 тис. гривень створена в 2019 році в Кривому Розі, а потім переведена в Київ. Директором є Володимир Вичужанін, а засновницею – Марина Чудновець із Кривого Рогу. Раніше вона володіла і керувала іншим підрядником мерії – фірмою «Веста Медіа Корпорейшн», якою нині володіє та керує Віталій Єнін. Останній також заснував «Фірма РК» разом із Ярославом Гивелем та Андрієм Жаботинським.

«ІА «Кривбас Он-лайн» отримає ще 4,95 млн грн за послуги в пресі та інтернеті.

Фірма розмістить 900 інформаційних повідомлень на таких інтернет-ресурсах: «Кривбас Он-Лайн» (192), «Пульс» (192), «Перший Міський» (192), «Інформатор» (180), «0564.ua» (144). Також розмістять інформаційні повідомлення обсягом 56 020 кв. см у друкованих виданнях «Пульс» (23 920 кв. см), «Моя Газета Домашня» в Кривому Розі (16 500 кв. см), «Вечер» (11 040 кв. см) так «ВЕК. Вестник Кривбасса» у Кривому Розі (4 560 кв. см).

Фірми отримали підряди без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Криворізьке «Інформаційне агентство «Кривбас Он-лайн» на чолі з Ігорем Савлюком напряму належить депутату Дніпровської міськради Ярославу Гивелю (раніше від Партії регіонів та «Опозиційного блоку», нині від «Блоку Вілкула «Українська перспектива»).

Гивель працює в «Інституті стратегічних досліджень» Юлії Шмагіної. Раніше фірмою володів позафракційний нардеп Дмитро Шпенов, який був помічником екснардепа від Партії регіонів Олександра Вілкула. Восени 2019 році Шпенов узяв на поруки Олександра Вілкула, арештованого за звинуваченням у незаконній діяльності на посаді голови Дніпропетровської ОДА. Батько того Юрій Вілкул виконує обов’язки мера Кривого Рогу.

Exit mobile version