368.media

«Укргідроенерго» придбала мікроавтобус за 2,53 млн гривень

ПрАТ «Укргідроенерго» 8 лютого за результатами тендеру замовило фірмі «Олімп Мотор» мікроавтобус за 2,53 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro.

Для філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» «Укргідроенерго» мають поставити повнопривідний семимісний мінівен Hyundai Staria US4 2.2 CRDi 7-Top Bronze n/BCA 8AT 4WD. Автомобіль 2022 року випуску в кольорі «чорний металік». Цю модель із футуристичним дизайном у стилі космічного корабля виробник представив у 2021 році.

Автомобіль має фронтальні та бокові подушки і шторки безпеки для водія і переднього пасажира, подушку безпеки для колін водія. Також передбачені круїз-контроль, клімат-контроль, кермо зі шкіряним оздобленням і підігрівом, двері салону з електроприводом, передній і задній парктроніки, системи кругового огляду і допомоги під час паркування з камерою заднього виду з динамічними графічними підказками тощо. Пакет опцій Bronze включає шкіряне оздоблення сидінь, ексклюзивні литі диски з бронзовим напиленням, а також оздоблення решітки радіатора, накладок під переднім бампером та логотипу.

Фірма отримала підряд без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Київський «Олімп Мотор» належить фірмі «Хепі авто» Ірини Гінжул та Володимира Шепеля. Першою фірмою керує той же Володимир Шепель, а другою – Арсен Озов.

Exit mobile version