368.media

В Кременчуці комунальники за 48 млн гривень замовили проєкт котельні

Комунальне підприємство «Теплоенерго» Кременчуцької міської ради без відкритих торгів замовило за 48,1 млн гривень послуги з розробки проєктно-кошторисної документації «Реконструкція котельні». Про це редакції 368.media   стало відомо з матеріалів на порталі ProZorro.

Договір 13 січня  комунальники уклали з компанією «ВКП «Котлогаз». Відповідно до умов, підрядник зобов’язується до 31 грудня 2023 року виготовити проектно-кошторисну документацію на «Реконструкцію котельні». При цьому, жодних документів у системі ProZorro тендерним комітетом не оприлюднено.

Зазначимо, ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство «Котлогаз» зареєстровано у місті Кременчук, Полтавської області в 1995 році. Її директором та власником зазначений Геннадій Бутко — йому належить 51% статутного капіталу. Іще 49% компанії належить Розіті Бутко. Компанія спеціалізується на монтажі водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

Найбільшими замовниками компанії згідно інформації аналітичної системи «Clarity Project» стали Львівське комунальне підприємство «Зелене місто» підписавши два договори на 130 млн гривень та кременчузьке КП «Теплоенерго» підписавши 13 договорів на суму 100 млн гривень.

Exit mobile version