368.media

Реконструкцію черкаського сервісного центру МВС проведе виробник керамічної плитки

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Черкаській області без проведення відкритих торгів замовив реконструкцію прилеглої території у виробника керамічної плитки. Про це редакції 368.media стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Згідно з договором Капітальний ремонт з благоустрою прилеглої території до приміщень регіонального сервісного центру МВС в Черкасах завершать до 31 грудня 2022 року. Вартість робіт склала 1,32 млн гривень. Зокрема підрядник демонтує старе асфальтобетонне покриття на площі 100 кв.м, демонтує бетонні плити та бордюри, встановить нові бордюри, облаштує тротуари та проведе замощення дрібно розмірною плиткою.

Окрім того, будуть проведені електромонтажні роботи з прокладання кабелів. Варто зазначити, компанія-підрядник ТОВ «Арскін» спеціалізується на виробництві керамічної плитки, неспеціалізованій оптовій торгівлі, а також оптовій торгівлі деревиною. Компанію було зареєстровано у 2016 році в Черкасах.

Її власником є Тетяна Галчихіна, котра також володіє компаніями ТОВ «Соларіум-про», ТОВ «Інтерпрофгруп», ТОВ «Голд пектораль», а також раніше володіла ТОВ «Мегабуд-проф», ТОВ «Спрінг майстер», та іншими.

Exit mobile version