368.media

Одеська облрада без тендеру відремонтує бомбосховище у ліцеї за 26 млн гривень

В Одесі витратять понад 26 мільйонів на облаштування бомбосховища в ліцеї №3 Управління обласної ради з майнових відносин без відкритих торгів підписала договір з підрядником на проведення капітального ремонту бомбосховища в Одеському обласному ліцеї №3. Про це редакції 368.media   стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Згідно з договором капітальний ремонт споруди цивільного захисту на вулиці Дача Ковалевського 18 відремонтують до 31 грудня 2023 року.

У договорі зазначається, вартість будівельних матеріалів складе 14,6 мільйона гривень, вартість експлуатації будівельних машин та інструменту — 365 тис. гривень, заробітна платня — 2,28 млн гривень. Прибуток компанії закладений у договорі складає 280 тис. гривень. Зазначимо, компанія-підрядник ТОВ «ДД-Строй» належить Тетяні Михайлюченко.

Статутний капітал компанії, що була зареєстрована в Одесі у 2016 році, становить лише 1500 гривень. До 2019 року власником компанії був В’ячеслав Єрес – раніше він також очолював фірми «Урбан Констракшн Плюс» і «Урбан Констракшн Україна». Раніше в системі ProZorro компанія уклала лише два договори з управлінням обласної ради з майнових відносин на 134 тис.Мі гривень та з КП «Одеський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер» на 911 тисяч гривень.

Exit mobile version