368.media

Київський метрополітен купив дизпаливо у фірми, пов’язаної з Nemiroff

КП «Київський метрополітен» без проведення відкритих торгів купив дизпаливо у компанії з Хмельниччини, яка займається тваринництвом. Про це редакції 368.media стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Згідно з умовами договору, КП «Київський метрополітен» до 31 березня наступного року отримає від постачальника 600 тис. л дизельного палива наливом. Сума контракту становить 33,38 млн гривень. У опублікованому в системі ProZorro договорі не зазначається виробник палива, лише гарантується, що поставлений товар не є російського чи білоруського походження.

Компанія-постачальник ТОВ «Шипленд» зареєстрована у березні 2021 року у селі Ленківці, Шепетівського району, Хмельницької області. Її власником вказаний Петро Коваль, а статутний капітал компанії становить лише 7 тис. гривень. Також Петро Коваль володіє часткою 33% сільськогосподарського колективу «Меркурій Фармс» разом з Віктором Кіпіш та Ігор Шехтман.

Вказана компанія входить до групи компаній, що працюють у сферах виробництва та продажу алкогольної продукції (ТМ Nemiroff), виробництві олії та тваринних жирів, виробництві пластмасової продукції, медичній практиці. Головний актив групи — ТОВ «ЛВН Лімітед» — власник торгової марки Nemiroff. Основний вид діяльності компанії «Допоміжна діяльність у тваринництві». Варто зазначити, компанія ніколи не укладала договорів у системі ProZorro, а контракт з КП «Київський метрополітен» є першим таким підрядом.

Exit mobile version