368.media

Державний танкер «Таманський» передали орендарю та єдиному учаснику аукціону

Київська компанія через аукціон взяла у бербоут-чартер нафтоналивне судно «Таманський» Державне підприємство «Сервіс» передало з аукціону в бербоут-чартер нафтоналивне судно «Таманський». Про це редакції 368.media   стало відомо з інформації на порталі ProZorro.sale.

Згідно з умовами аукціону, судно «Таманський» передадуть у бербоут-чартер на п’ять років. Зазначається, у судна відсутні чинні документи Регістру, воно потребує докового ремонту та проведення усіх процедур для відновлення або зміни класу судна. Стартова ціна аукціону склала 5,26 млн гривень.

Єдиним учасником аукціону стала київське ТОВ «Юридична компанія «Ессаймент», котра запропонувала вартість бербоут-чартеру 6,26 млн гривень. Компанія зареєстрована у 2020 році та займається діяльністю у сфері права, допоміжною діяльністю у сфері права, купівлею та продажем власного нерухомого майна.

Власником компанії є Сергій Бурка, котрий також володіє численними компаніями, зокрема ТОВ «Деметрия», ТОВ «Укр зерно трейд», ТОВ «Будівельна компанія «Активінвестбуд» та іншими. Зазначимо, нафтоналивне судно «Таманський» побудовано у 1985 році у Болгарії. Його довжина складає 73 метри. Портом прописки судна є порт «Южний».

Exit mobile version