368.media

Прикордонники без торгів куплять позашляховики за 8,4 млн гривень

Окрема комендатура охорони й забезпечення  прикордонної служби  без торгів замовила фірмі «ВіДі Автострада» позашляховиків на 8,38 млн гривень. Про це повідомляється у ProZorro.

Цьогоріч мають поставити чотири легкові автомобілі 2,8 D-4D, 6 A/T, Base спеціалізованого призначення із вбудованою радіостанцією типу Motorola DM 4401E. Позашляховики в комплектації Base мають дизельний двигун D-4D об’ємом 2,8 л та автоматичну коробку передач. Договір не оприлюднено, тому деталі та ціни за штуку невідомі. Якщо розділити вартість договору на кількість, вийде 2,09 млн грн, або 50 тис. доларів за штуку.

На сайті продавця немає ціни на комплектацію Base. У 2018 році сайт AUTO-Consulting писав про презентацію спрощеної комплектації Base спеціально для аграріїв без монітора, круїз-контроля, камери заднього огляду тощо за 30 тис. доларів.

Інші комплектації із таким двигуном зараз продаються за цінами 1,77-2,58 млн гривень за наявний автомобіль, або 1,92-2,79 млн гривень за автомобіль цього року під замовлення.

 

Exit mobile version