368.media

Експосадовці Київської мерії незаконно передали профспілкам «Жовтневий палац»

Експосадовці Київської мерії незаконно передали Федерації професійних спілок України «Жовтневий палац» та інше нерухоме майно на 267 млн гривень. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Двом колишнім начальникам головного управління комунальної власності Києва повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 364 КК).

За даними слідства, підозрювані, діючи в інтересах Федерації професійних спілок України та підконтрольних їй юридичних осіб, за відсутності правовстановлюючих документів, які б підтверджували право власності приватних структур на об’єкти нерухомого майна, підписували накази про оформлення на них права колективної власності.

Таким чином із державної власності вибули 12 об’єктів нерухомого майна – майнові комплекси загальною площею понад 47  тис. кв. м, серед яких «Жовтневий палац», учбово-спортивна база «Святошин» та готель «Дружба».

Нагадаємо, що у жовтні ДБР висунуло ексначальнику головного управління майном КМДА підозру у незаконній передачі права власності на державне майно профспілкам на мільярди гривень

 

Exit mobile version