368.media

Експодатківця з Маріуполя підозрюють у співпраці з ворогом

Колишній співробітниці податкової служби у Маріуполі заочно повідомлено про підозру у державній зраді. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За даними слідства,  коли Маріуполь окупували збройні сили рф, головний державний ревізор-інспектор Маріупольського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків перейшла на бік ворога.

Правопорушниця добровільно обійняла псевдопосаду начальниці відділу аудиту «Маріупольської центральної міської інспекції міністерства доходів і зборів «ДНР».

Маючи доступ до інформаційно-аналітичних систем ДПС, підозрювана телефонувала посадовим особам підприємств та приватним підприємцям, які перебували на податковому обліку, та переконувала їх у необхідності пройти перереєстрацію та встати на облік у так званих органах доходів і зборів «ДНР» для продовження господарської діяльності.

З даних питань представниця фейкового міністерства виступала у підконтрольних ворогу ЗМІ та надавала населенню так звані консультації з податкових питань.

Exit mobile version