368.media

Київська влада витратить 3,3 млн гривень на інвестиційний форум

Департамент економіки та інвестицій КМДА уклав угоду з ФОП Коваленко Дмитро Григорович щодо проведення Інвестиційного форуму міста Києва за 3,3 млн гривень. Про це повідомляється у ProZorro.

Інвестфорум на 200 делегатів пройде 28 листопада у Брюсселі (Бельгія). У ньому візьмуть участь зокрема мер Києва Віталій Кличко і мер Брюсселя Філіп Клос. На сторінці заходу в Фейсбуці сказано, що там шукатимуть «ефективні рішення та шляхи подолання наслідків війни, а також конкретний план відновлення та модернізації Київської агломерації».

Підрядник забезпечить організаційно-технічний супровід, тобто доставить, змонтує та демонтує обладнання. Мова про комп’ютери, відеокамери, обладнання для синхронного перекладу, сценічне, звукове та світлове обладнання, банерні конструкції, телевізор, подіум тощо. Ще він задіє під час заходу принаймні чотирьох технічних працівників.

У кошторисі найбільше піде на світлодіодний екран 8х3 м за технологією SMD із пітчем 2,97 мм – 731 тис. гривень. Також 237  тис. гривень припадає на фермову конструкцію для екрану.

Столичний підприємець Дмитро Коваленко отримав підряд без конкуренції, бо на торги більше ніхто не прийшов. Він підтвердив свій досвід угодами з фірмою «Авіа Системний інтегральний сервіс» щодо невідомого заходу і асоціацією «Український центр сталевого будівництва» щодо фіналу національного архітектурного студентського конкурсу «Steel Freedom». Електронна пошта Коваленка fin@vdmgroup.com.uа належить київській фірмі «ВіДіЕм Груп» (VDM Group), яка програла фірмі «О2ПР» тендер щодо Інвестфоруму Києва в минулому році. «ВіДіЕм Груп» володіють Іван Красновид та Денис Лопатюк.

 

Exit mobile version