368.media

АРМА передали майно компаній мелітопольского колаборанта

Печерський районний суд Києва передав в управління АРМА майно фірми «Юг ойл», зареєстрованої в окупованому Мелітополі. Про це мова йде в ухвалі суду.

За даними слідства,  бізнесмен Олексій Попов та його посібники налагодили механізм з реалізації пального виробництва росії на території тимчасово окупованих Запорізької та Херсонської областей за сприянням військових міноборони рф.

Зокрема, посадові особи групи компаній Oil Transit, до якої входять ПП «Юг ойл», ТОВ «Транс ойл 1», а також підконтрольні приватні підприємці організували схему транспортування, зберігання та реалізації нафтопродуктів виробництва нафтопереробних заводів Росії.

Загалом Oil Transit володіє близько 10 АЗС, здебільшого на тимчасово окупованій території, а також нафтобазою у селі Оратів Вінницької області.

За клопотанням правоохоронців суд арештував вказану нафтобазу, яку оформлено на «Юг ойл». Йдеться про кілька пустих та повних резервуарів з пальним та адміністративні будівлі.   Олексію Попову раніше повідомили про підозру бізнесмену у пособництві державі-агресору. Він займався вивезенням зерна з окупованих регіонів.

Exit mobile version