368.media

Дніпровська міськрада витратить 6 млн на систему електронного документообігу

Департамент інформаційних технологій Дніпровської міської ради без відкритих торгів замовив за 5,7 млн гривень послугу системи електронного обміну даними, що використовується для забезпечення потреб автоматизованої системи взаємодії виконавчих органів міської ради з мешканцями міста Дніпра. Про це виданню 368.media стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Звіт про укладений договір зі столичним ТОВ «Центр консалтинг» опубліковано в ProZorro 4 листопада 2022 року. При цьому, усі послуги компанія надасть до 31 грудня 2022 року.

ТОВ «Центр консалтинг» зареєстровано у Києві у 2006 році. Компанія належить Дмитру Касьянову та спеціалізується на дослідженні кон’юнктури ринку та виявленні громадської думки, а також комп’ютерному програмуванні.

Касьянов володіє також компаніями ТОВ «Цифрові рішення 3000» та ТОВ «Переробне підприємство Біомас». Загалом з ТОВ «Центр консалтинг» департамент інформаційних технологій Дніпровської міської ради підписав уже 8 договорів на 21,56 млн гривень. Також компанія тісно співпрацює з КП «Організаційно-аналітична служба» Дніпровської міської ради, підписавши з нею 14 договорів на 6,69 млн гривень.

 

Exit mobile version