368.media

Львівський завод продали за 55 млн гривень

Регіональне відділення Фонду держмайна у Львівській, Закарпатській та Волинській областях 10 жовтня продало на аукціоні державний пакет акцій (100%) АТ «Еротрон» у Львові за 55 млн гривень.

Мова йде про чотириповерхову будівлю, загальна площа споруд становить 6,1 тис. кв. м. Частину нерухомості площею 43,5 кв. м передано в оренду до 2026 року. Стартова ціна лоту становила 26 млн грн. Площа земельної ділянки під підприємством – 0,2 га. Водночас ділянку не виділено та відомості про неї не занесені до кадастрової карти та Державного земельного кадастру. Переможцем аукціону стало ТОВ «ІТ Кластер».

Підприємство засноване у 1956 році, займалося виробництвом електронно-променевих трубок для індикаторів у літаках, вертольотах, радіолокаційних станціях. ДП перейшло в управління ФДМУ у 2012 році.

ТОВ«ІТ Кластер (Львів) створено у 2021 році, його засновниками за даними Opendatabot є Назар Козак (100%). Основним видом діяльності ТОВ зазначена оптова торгівля комп’ютерами, периферійним обладнанням та програмним забезпеченням.

Exit mobile version