368.media

Екскерівнику Одеського порту вручили підозру у недбалості

Колишньому директору ДП «Одеський морський торговельний порт» повідомили підозру у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК). Про це повідомляє обласна прокуратура.

За даними слідства, експосадовець не перевірив належним чином на достовірність наданий йому на підпис підрядником акт приймання виконаних будівельних робіт, а саме відповідність обсягу фактично виконаних робіт обсягам зазначених в акті зі встановлення системи пожежної сигналізації в Одеському порту. Зокрема, роботи з встановлення у складських та виробничих спорудах, АЗС, приміщення насосних з перекачування легкозаймистих та горючих рідин, складів «Червоні Пакгаузи» корпусів №2, №3, №4, №5 Державного підприємства «Одеський морський торговельний порт» системи пожежної сигналізації, системи передачі тривожних сповіщень, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, системи пожежогасіння, в повному обсязі виконані не були.

Внаслідок таких халатних дій експосадовця державі завдано 1,3 млн гривень шкоди. Матеріали стосовно підрядника виділені в окреме провадження, слідство триває. За даними редакції 368.media мова йде про колишнього в.о. директора Олександр Гармаш.

 

Exit mobile version