368.media

Дружина заступника голови Держпродспоживслужби ховає статки та відпочиває за кордоном під час війни

Дружина заступника голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрія Крейтора веде розкішне життя у той час як посадовець ховає майно з декларації. Про це редакція 368.media  дізналася з власного розслідування майнового стану посадовця.

Це вдалося зробити завдяки аналізу фотографій з Instagram дружини Крейтора, доступ до якого вона закрила після першої публікації.

Дружина посадовця Катерина Крейтор (дівоче прізвище Кущієнко) офіційно не декларує доходів. Вона виховує двох дітей. Ще Катерина веде Telegram-канал з психології на 12 підписників.

 

Крейтор офіційно вказує, що проживає у столичній квартири батька дружини, але це далеко на вся інформація. Згідно з фотографіями та геолокаціями Катерини Крейтор, вона тривалий час мешкала в Ірпені Київської області. Як з’ясувала редакція 368.media, у батьків посадовця там є нерухомість. Однак це майно посадовець не декларує.

Також дружина заступника голови Держпродспоживслужби протягом кількох років публікувала фотографії, де вона перебуває за кермом автівки та саму машину. При цьому, Крейтор у деклараціях вказував, що не володіє машиною та не користується нею. Також не було інформації про наявність авто в Катерини Крейтор.

Можливо, мова може йти про Mazda 6 (2018), яку імпортували з-за кордону та оформили на родичів посадовця, але це є лише припущення.

Під час аналізу фотографій дружини ми помітили, що вона є власником коштовних сумок.

Найцікавішими для нас виявилися фото з поїздок Катерини Крейтор, де її також супроводжував чоловік. До знайомства з Андрієм жінка у травні 2014 року поїхала до російського Санкт-Петербургу. Тобто це сталося після окупації та анексії Криму та після початку бойових дій у Донецькій та Луганській областях України.

Після початку подружнього життя кількість фотографій з відпочинку стрімко зростає. Влітку 2017 та взимку 2017/2018 року родина їздить до турецького Кемеру та египетського Шарм-еш-Шейху (Шарм-ель-Шейх) в готель Siva Sharm Resort & Spa.

Восени 2018 року родина проводить понад місяць на Криті в готелі Greece Mitsis Rinela Beach Resort, а в грудні летить до Будапешту та Відня.

У травні 2019 родина відпочиває в 5-зірковому Rixos Premium Dubai JBR в ОАЕ. В серпні 2020 року – в турецькій Анталії, у вересні – у Чорногорії. Грудень та новорічні свята родина ексофіцера СБУ проводть на Шрі-Ланці в Taj Bentota Resort & Spa.

У травні 2021 року родина знов відпочиває в турецькій Анталії. Для цього обирають 5-зірковий Dobedan Exclusive Hotel Belek.

Грудень та січень 2021 року родини проводить на острові Пхукет в Таїланді. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну поїздки на деякий час зупиняються, але вже в серпні 2022 року Катерина Крейтор публікує фотографії з Амстердаму та Дюссельдорфу.

В серпні 2023 року жінка з дітьми знов у Туреччині. Відпочивають в 5-зірковому Voyage Belek Golf And Spa. Після цього восени психолог Крейтор відвідує Кельн та Париж.

У березні 2024 року жінка публікує фотографії з Шарм-еш-Шейху (Шарм-ель-Шейх), а у квітні – знов з Парижу. Цікаво, що всі ці поїздки та витрати на них відсутні в деклараціях пана Крейтора, що є недостовірним декларуванням.

 

Редакція 368.media   звертає увагу НАЗК та НАБУ на недостовірні дані у декларації посадовця та приховування реальних активів родини. В наступних публікаціях ми розповімо про майно батьків Крейтора та їх зв’язки з корупціонерами.

 

Exit mobile version