368.media

Заступник мера Одеси під час війни отримує щедрі подарунки від батька

Фото: zavarnik.biz

Заступник Одеського міського голови Павло Вугельман у 2023 році продовжував отримувати щедрі грошові подарунки. Кожного року посадовцю передавав кошти Володимир Вугельман, який, ймовірно, є батьком віцемера. Про це йдеться в його декларації за останні роки.

Павло Вугельман минулого року отримав у подарунок 420 тис. гривень. Аналогічні суми посадовець отримував від Володимира Вугельмана протягом 2020-2022 років. На посаді віцемера Павло Вугельман заробив 559 тис. гривень, а його дружина – 38 тис. гривень.

Чиновник отримав від здачі майна в оренду громадянці іншої країни Яні Вугельман 420 тис. гривень. Павло Вугельман з нерухомості вказав в декларації квартиру в Одесі площею 39 кв. м, ще одна квартира площею 201 квадратний метр зареєстрована за Людмилою Вугельман.

В користуванні віцемера та його дружини є Land Rover Range Rover Sport (2015). На банківських рахунках в Павла Вугельмана зберігається 59 тисяч гривень, 766 доларів та один євро.

У 2022 році Павло Вугельман отримував щомісяця 12 тис. гривень та премію, яка перевищувала в декілька разів його посадовий оклад. Заступник міського голови отримував і матеріальну допомогу. Зокрема, йому виплатили 44 тис. гривень для вирішення соціально-побутових питань. Аналогічну суму він отримував у грудні 2023 року.

Сам Павло Вугельман офіційно не має ні автівки, ні бізнесу. Одна із компаній, яка раніше належала чоловіку, нині переписана на його матір, 75-річну Людмилу Вугельман. Дружина Вікторія ніде не працює, про що повідомила на початку минулого року правоохоронцям після скоєння ДТП.

Нагадаємо, родина віце-мера Одеси Вугельмана володіє майном вартістю близько 70 млн гривень. Водночас сам чиновник, його дружина та троє дітей подружжя офіційно не мають жодного нерухомого майна. Теща Вугельмана Оксана Ярмоленко у березні 2019 року стала власницею квартири в одному з найдорожчих ЖК Одеси «Грінвуд». Це комплекс, в якому шахрай Володимир Галантерник селив посадовців та правоохоронців, які йому допомогали.

На бабусю дружини чиновника Зою Ярмоленко записані ще дві квартири в «Грінвуді» – на 193 та 159 кв. м, – які були оформлені на неї в один день у травні 2018 року. Наразі вартість апартаментів у цьому ЖК з такою площею становить близько 20 млн грн. У клубному будинку Pierre, розташованому в Успенському провулку, родина Вугельмана у 2021 році придбала дві квартири на 59 та 29 кв. м.

Exit mobile version