368.media

В Одесі сина екссудді, котрий зарізав людину, відпустили під домашній арешт

В Одесі Івана Аблова, сина скандально відомих суддів та підозрюваного в умисному вбивстві, відпустили під цілодобовий домашній арешт. Ухвалу 10 квітня зробила слідчий суддя Київського райсуду Юлія Федулєєва, повідомила журналіст Ірина Гриб.

Як ідеться в ухвалі, підозрюваний у тяжкому злочині перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 26 квітня 2024 року. Він зобов’язаний носити електронний браслет, прибувати до правоохоронних органів на першу вимогу слідчого або судді, сповіщати про зміну місця проживання або роботи, утриматися від спілкування зі свідками у зазначеній справі, здати на зберігання свій закордонний паспорт.

27-річного Аблова підозрюють в умисному вбивстві, яке сталося в новорічну ніч у готельному комплексі «Золотий Бугаз», що в селі Грибівка Одеського району. За даними слідства, він посварився з Ігорем Гергелем і завдав йому кілька ударів ножем у груди, від чого той помер. Аблов втік. 15 січня 2024 року поліція затримала Аблова – за інформацією ЗМІ, він сам прийшов у поліцію. Того самого дня суд відправив його під варту без права внесення застави.

Іван Аблов – син відомого судді розформованого окружного адмінсуду Києва Євгенія Аблова, який фігурує у справі про «плівки ОАСК» і ще доброму десятку гучних скандалів.  Юлія Аблова, дружина Євгена Аблова і мати Івана, теж суддя — Комінтернівського райсуду Одеської області. Відома тим, що у 2015-му задекларувала дві квартири в Києві по 140 кв. м, дорогу автівку Porsche Panamera, високошвидкісний катер і 1,5 млн гривень грошового подарунка від своєї матері. І все це з 26 тисячами гривень річного доходу.

 

Exit mobile version