368.media

Дружина голови Одеської райадміністрації під час війни придбала новий Porsche Cayenne

Голова Одеської районної державної адміністрації Олександр Гринчак задекларував Porsche Cayenne (2023) власності дружини, право користування автівками Toyota Camry (2023) та LEXUS LX 570 (2021) власності рідного брата та батька відповідно. Про це свідчить його декларація.

Дружині очільника Одеської РВА Олександру Гринчаку — Тетяні Гринчак — Porsche Cayenne 2023 року обійшовся у майже 4,5 млн грн. Toyota Camry з салону, власності рідного брата Вадима, та право користування якою вказав Гринчак, коштувала майже 1,65 млн гривень.

Ще Гринчак вказав, що користується LEXUS LX 570 (2021), який обійшовся його батьку-пенсіонеру Василю Івановичу у 1,6 млн грн. Усі ці авто з’явилися у родичів очільника військової адміністрації Одещини у 2023 році. У розмові з журналістами Гринчак пояснив, що дружина володіла автівкою Porsche Cayenne 2021 року, яку купила у  кредит.   Гринчак також каже, що  придбання авто дружиною жодним чином не пов’язане з його діяльністю.

Я на своїй посаді як волонтер, тому що знаю, які там заробітні платні. І роблю все для того, щоб перемогти. Можете запитати будь-якого корупціонера в Одеському регіоні, які зараз пищать від нас, бо звикли красти. Ми цього не даємо. Ці кошти намагаємося скерувати на ЗСУ, щоб наша армія перемогла. Очільник ВЦА

Згодом, Олександр Гринчак сказав, що не має бажання далі розмовляти, «бо немає настрою»; та подякував журналісту за дзвінок. На запитання про дві інші автівки родичів, якими користується посадовець, Гринчак не відповів.

Exit mobile version