368.media

Нардеп від ОПЗЖ користується елітною квартирою власної тещі

Народний депутат Ігор Кісільов задекларував користування квартирою на 350 кв. м у люксовому житловому комплексі Diamond Hill в центрі Києва. Помешкання до цього придбала його 68-річна теща, але в лютому журналісти Bihus.Info показали як з території комплексу виїжджає автівка, якою користується народний обранець.

Кісільов, який обирався в парламент від нині забороненої «ОПЗЖ», після публікації розслідування, показав люксову квартиру в своїй новій декларації. В документі йдеться про те, що нардеп користується помешканням площею у понад 350 квадратних метрів з квітня 2023-го. Записане воно на Тамару Клімову, яка, судячи із соцмереж, є матір’ю дружини нардепа.

Вартість такої квартири, в залежності від ремонту, зараз сягає від 2 до 5 мільйонів доларів. Водночас, її власниця Тамара Клімова нині офіційно не має ніякого бізнесу.  Ще в лютому журналісти Bihus.Info зафіксували як Mercedes, оформлений на дружину Кісільова, виїжджає зі закритої території цього ЖК. Цією автівкою користується сам нардеп: наприкінці 2023-го журналісти-розслідувачі проекту «Схеми»  зафіксували як Кісільов приїжджає нею під Верховну Раду.

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило про початок моніторингу способу життя Ігоря Кісільова.

Exit mobile version