368.media

Ексдиректора держпідприємства Міноборони затримали із хабарем у 600 тисяч доларів

Затримано директора приватного підприємства та колишнього директора одного з ДП Міністерства оборони України. Про це повідомляють департамент стратегічних розслідувань Нацполіції та Офіс генпрокурора.

Керівник приватного підприємства та його спільник — ексдиректор державного підприємства оборонного відомства – вимагали хабар у представника іншої комерційної структури.

За 600 тисяч доларів обіцяли повпливати на директора державного підприємства щодо передачі права забудови земельної ділянки, яка знаходиться у підпорядкуванні Міноборони та укладання договору про будівництво на ділянці житлового комплексу.

22 березня правоохоронці затримали учасників схеми під час одержання 320 тис. доларів готівкою. Решту – 280 тисяч доларів – отримали у вигляді документів про право власності на сім квартир

Вказаними неправомірними діями вони мали вплинути на директора держпідприємства, у віданні якого перебувають землі оборони, для укладання тристороннього договору будівництва житлового комплексу.

Спільників затримано під час одержання неправомірної вигоди.  Відкрита справа за ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 369-2, ч. 4 ст. 368 КК.

Exit mobile version