368.media

Нардеп Дмитрук користується чужими авто, які не вказує у декларації

Народний депутат Артем Дмитрук (колишній член фракції «Слуга народу»),  їздить на чужих авто, які не вказує у податковій звітності. Про це повідомляє Bihus.info.

Дмитрук часто «красується» новими автомобілями у своїх соціальних мережах, але в деклараціях подібних транспортних засобів не зафіксовано.

Під час розслідування було встановлено, що у 2023 році нардеп їздив на автомобілі Nissan Leaf II покоління 2019 року, вартість якого може сягати 80 тис. доларів. Але це авто оформлено на жителя Херсона, який нині перебуває за кордоном.

Влітку 2023 року Дмитрук користувався автомобілем Toyota Sequoia II покоління. Вартість такого транспортного засобу може сягати 35 тисяч доларів. Оформлено авто не на нардепа, а на жителя Одеси Сергія Власюка.

Крім того, журналісти з’ясували, що Артем Дмитрук часто змінює квартири. Так, незадовго до повномасштабного вторгнення він оселився в елітному ЖК «Білий парус» в Одесі. А 2023 року нардеп переїхав у люксовий ЖК «Арк Палас». У його декларації було вказано оренду відразу двох житлових комплексів, але вартості оренди не було вписано.

Exit mobile version