368.media

В керівника поліції Волинської області пройшли обшуки

У суботу, 24 лютого, працівники ДБР затримали керівника поліції Волинської області Юрія Крошка. За попередніми даними він та його спільники завозили гуманітарні авто для війни на благодійний фонд, а потім продавали з площадок 52 авто.Про це також заявив і журналіст Віталій Глагола.

Поліцейського нібито підозрюють у торгівлі гуманітарними авто, які завозили через благодійний фонд. За попередніми даними, очолювана ним група перепродала 52 авто, які мали отримати українські захисники.

У секторі комунікації поліції Волині це спростували. Зокрема, речниця правоохоронців повідомила, що наразі Юрій Крошко перебуває на службі, а машини, якими нібито торгували, – на обліку управління. Проте те, що ДБР провела обшуки в приміщенні поліції 23 лютого – спростовано не було.

«Юрій Крошко не затриманий і перебуває на службі. Так само фейком є інформація про продаж 52 автівок, які були завезені як гуманітарна допомога. Жодне завезене майно і транспортні засоби не продані, усе перебуває на обліку ГУНП, автомобілі виконують завдання за призначенням як в поліції Волині, так і в зоні бойових дій, де несуть службу волинські поліцейські. Неодноразові перевірки це підтверджують. Дійсно, 23 лютого в приміщенні ГУНП були проведені обшуки ДБР», – зазначили в секторі комунікації поліції Волині.

 

Exit mobile version