368.media

У Черкасах водія ЗСУ засудили до 6 років в’язниці за п’яну аварію з загиблим

В Черкасах водія-заправника зі взводу матеріального забезпечення 4 танкового батальйону ЗСУ Сергія Зацаринного засудили до позбавлення волі за вчинення ДТП з загиблими. Про це редакція 368.media   дізналася з вироку Придніпровського райсуду за ч.3 ст.286-1 КК.и,

У вересні 2022 року солдат вчинив аварію за кермом Mercedes-Benz 200. При цьому Зацаринний був у стані алкогольного сп’яніння, що підтверджує експертиза.

Інцидент трапився на вулиці Промисловій. Водій, перевищив дозволену швидкість руху у населеному пункті, не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху та за межі проїзної частини. На узбіччі Зацаринний збив двох пішоходів. Один з постраждалих загинув у лікарні, а інший – отримав важкі травми.

За даними свідків, солдат їхав на авто зі швидкістю  приблизно 100 км/год. Обвинувачений вину визнав, проте заперечував, що був у стані сп’яніння. Надав суду наступні покази, того дня 29 вересня 2022 року поїхав по запчастини, на мийку двигуна автомобіля та не впорався із керуванням.

Суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 6 років.

Exit mobile version