368.media

На Донеччині молодшого лейтенанта відправили на гауптвахту за стрілянину

На Донеччині молодшого лейтенанта Віталія Денисенка відправили на гауптвахту за стрілянину на вулиці, що могла призвести до жертв. Про це редакція 368.media   дізналася з вироку Дружківського суду за ч.4 ст.296 КК.

Офіцер проходить служби на посаді командира ремонтного взводу артилерійського озброєння. Надвечір 17 липня 2023 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, приїхав до під’їзду, де проживала його знайома на своєму Hyundai Tucson. Автівкою він зайняв вихід з приміщення. На зауваження мешканців будинку не реагував, у зв’язку з чим, останні зателефонували до поліції.

Далі, на повідомлення мешканців будинків приїхали співробітники поліції та ДБР з метою припинення протиправних дій офіцера, однак останній відмовився називати свої анкетні дані та виконати їхні законні вимоги. В цей час у молодшого лейтенанта Денисенка виник злочинний намір із застосуванням вогнепальної зброї.

Приблизно о 22.15 офіцер дістав з авто пістолет Макарова та зробив три постріли зі зброї у хаотичному порядку. Оточуючи сховалися за розташованими у дворі автомобілями та стінами магазину.

У суді хуліган визнав свою провину. Він уклав угоду зі слідством. Його засудили до шести місяців арешту на гауптвахті.

Exit mobile version