368.media

ВАКС закрив частину справи щодо розтрати коштів АМПУ

ВАКС закрив частину обвинувачення про службове підроблення та підробку печаток стосовно директора ТОВ «Лігос УА» Олексія Лагуткіна, котрого обвинувачують у завданні 21,36 млн гривень збитків ДП «АМПУ»

Лагуткіна звільнили від кримінальної відповідальності передбачених ч. 1 ст. 366 та ч. 4 ст. 358 КК через закінчення строків давності.   Раніше у справі скасували арешт майна обвинувачених.

Нагадаємо, ВАКС призначив до розгляду справу про 21,36 млн гривень АМПУ. У справі обвинувачують колишнього начальника Одеської філії АМПУ Михайла Соколова, головного інженера філії Олексія Калюжного, Олексія Лагуткіна і ексдиректора компанії «Нові Технології-Україна» Едуарда Самелюка.

За версією обвинувачення, службовці АМПУ у змові із керівниками приватних підприємств, використали своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди від фірми на загальну суму 21,36 млн гривень. Це відбулось при проведенні державних закупівель робіт та послуг з будівництва причалів та днопоглиблення, а саме виконання договору при будівництві об’єкта «Причал № 1 для генеральних вантажів на Андросівському молу» в Одеському порту.

Exit mobile version