368.media

В Чернівцях ексзаступник директора коледжу «Одеської юридичної академії» засуджена за корупцію

Пелипішенко

Колишня заступник директора Чернівецького юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія» Олександра Пелішенко визнала вину у хабарництві. Про це редакція 368.media дізналася із вироку Шевченківського райсуду Чернівців за ч.1 ст.368 КК.

Жінка обіймала посаду з серпня 2013 року. У травні цього року вона повідомила студентам 301-ї навчальної групи, що у разі передачі їй 250 доларів  з кожного студента, вона зможе забезпечити позитивне вирішення питання про успішне складання ними комплексного державного іспиту.

В кінці травня  Пелішенко домовилась зі старостою групи  про передачу їй, як службовій особі Коледжу, грошових коштів в сумі 500 доларів від двох студентів.

Вже при передачі коштів заступник директора коледжу ще раз запевнила старосту у позитивному вирішенні питання щодо складання комплексного державного іспиту.

До суду надійшла угода про визнання винуватості. Жінку засудили до штрафу у 34 тиси. гривень з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій строком на три роки.

Exit mobile version