368.media

Колишній член наглядової ради «Центренерго» привласнив службове авто

Колишній член наглядової ради ПАТ «Центренерго» привласнив службове авто Toyota Camry. Про це редакція 368.media  дізналася з матеріалів кримінальної справи за ч.1 ст. 364 КК.

Заяву до поліції подали представники компанії. В ході досудового розслідування встановлено, що у серпні 2022 року члегНаглядової ради ПАТ «Центренерго»  звернувся з заявою про забезпечення його службовим автотранспортом з наданням дозволу на його керування.

Наказом № 700 директора Зміївської теплової електричної станції ПАТ «Центренерго»за чоловіком був закріплений службовий автомобіль Toyota Camry.

У вересні того.ж року в.о. директора ТЕС та член наглядової ради уклали договір про повну матеріальну відповідальність та Акт приймання-передачі вказаного транспортного засобу.

У серпні 2023 року  рішенням позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Центренерго» припинено повноваження голови та членів наглядової ради ПАТ «Центренерго» у повному складі.

Договірні відносини щодо авто втратили свою силу. Не зважаючи на неодноразові вимоги уповноважених осіб ПАТ «Центренерго» до вже колишнього члена наглядової ради про повернення службового автотранспорту, останній не повертає вказаний автомобіль, продовжує ним безпідставно користуватися, чим спричиняє державній компанії матеріальну шкоду.

Зміївський райсуд Харківської області наклав арешт на майно.

Exit mobile version