368.media

Справу судді-втікача з Черкас будуть розслідувати заочно

Вищий антикорупційний суд надав дозвіл на проведення заочного розслідування стосовно колишнього голови Апеляційного суду Черкаської області Володимира Бабенка, якого НАБУ і САП підозрюють у закінченому замаху на розтрату об’єкта нерухомості вартістю понад 15 млн гривень.

Суд заочно заарештував Бабенка, оскільки його оголосили в розшук. Також НАБУ і САП попросили надати дозвіл на заочне слідство у справі

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру ексголові апеляційного суду Черкаської області Володимиру Бабенку. За версією слідства, ексголова апеляційного суду Черкащини намагався відчужити об’єкт нерухомості вартістю понад 15 млн грн на користь одного з місцевих приватних товариств. За рішенням органу місцевого самоврядування, вищевказаний об’єкт нерухомості був переданий суду в оперативне управління для володіння, користування, крім відчуження. Попри це, екскерівник суду намагався відчужити це майно третім особам. Утім злочин так і не було закінчено з причин, які не залежали від його (колишнього голови суду) волі.

 

Exit mobile version