368.media

На Житомирщині таксиста затримали за сутенерство за участю неповнолітніх

На Житомирщині місцевому жителю повідомлено про підозру у сутенерстві стосовно декількох осіб, у тому числі неповнолітніх (ч. 3 ст. 303 КК). Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Сутенерством тривалий час займався 34-річний мешканець Житомира, який офіційно працював у двох службах таксі. Чоловікам-пасажирам, яких підвозив, пропонував ще й послуги секс-індустрії. У разі згоди – організовував зустрічі з ж інками, які надавали інтимні послуги. Також мав і постійних клієнтів, які час від часу зверталися до нього.

Діяв за відпрацьованою схемою та встановленими «тарифами». Зазвичай такі зустрічі влаштовував у готелях Житомира або за містом, куди доставляв жінок на власному авто. Йому, як організатору, клієнти платили у середньому близько однієї тисячі гривень, безпосередньо за послуги розраховувалися з жінками.

Задокументовано значну кількість фактів вчинення ним сутенерства, у тому числі щодо неповнолітніх дівчат. Викрили фігуранта 14 вересня, пізно увечері, під час організації ним чергової платної сексуальної послуги в одному з готелів міста.

Exit mobile version