368.media

Син нардепа, котрий втік за кордон, надіслав заяву про складання депутатьского мандату

22-річний Дмитро Копанчук, депутат Рудківської міськради та син нардепа від «Слугмнароду» Олени Копанчук, написав заяву на складання свого депутатського мандата. Про це пише NGL.media письмово повідомив секретар Львівської обласної організації партії «Слуга народу» Орест Сивенький.

У Рудківській міській раді підтвердили факт отримання 9 серпня заяви від Дмитра Копанчука про складення повноважень. Розглянути цю заяву планують на наступному засіданні депутатів міськради 7 вересня.

Заява Дмитра Копанчука була надіслана «Новою поштою», однак відправником був вказаний не він, а Артем Костюченко, помічник адвоката у хмельницькому АО «Копанчук та партнери», співзасновником якого є батько депутата Володимир Копанчук. Костюченко підтвердив, що саме він наслав заяву Дмитра Копанчука: «Мене попросили це зробити».

Нагадаємо, що Копанчук більше семи місяців не відвідує засідання міськради, оскільки ще 1 січня виїхав з країни, супроводжуючи свого батька з другою групою інвалідності. За місяць Володимир Копанчук повернувся в Україну, але без сина. Це прямо суперечить законодавчій вимозі повернутися не пізніше, ніж супроводжувана особа з інвалідністю.

Олена Копанчук, народна депутатка від «Слуги народу», досі публічно не прокоментувала виїзд свого сина.

Exit mobile version