368.media

Нардеп Гунько відкидає звинувачення у хабарництві

Депутат фракції «Слуга народу» Анатолій Гунько оголошено про підозру в отриманні хабаря в 85 тис. доларів за обіцянку передати землю Національній академії аграрних наук бізнесмену.

Гунько спростовує звинувачення на свою адресу і стверджує, що гроші йому підкинув якийсь спеціально підісланий йому аграрій із Миколаївської області.

Ви бачили на відео, я сиджу в повному нерозумінні, тому що я навіть не знав, що це за пакет. Що в цьому пакеті, я не знав і не торкався до нього, він стояв під столом. Це те ж саме, що в машину хтось до вас підсяде з наркотиками, а скажуть, що це ваші… Я бачив цю людину (яка, за версією Гунько, підносила йому гроші — Ред.) три рази в житті… Це аграрій з Миколаївщини. У травні далекий знайомий, він сказав, що в нього багато замінованої землі і йому потрібна робота як аграрію.Я відкрито допомагаю аграріям Чернігівщини, щоб у нас зберігалася продовольча безпека країни. я не маю впливу на академію як парламентарій, одного разу я бачився з цим аграрієм у ресторані, а потім ця людина пише заяву в СБУ, що йому здалося, що я від нього щось хотів, він мені телефонував, що хоче працювати, я кажу, що мовляв без питань, весь правовий механізм розповість помічник: «Ідіть працюйте». Він просто приїхав, сів та поставив цей пакет під стіл. Гунько

Він заявив, що пов’язує справу щодо нього з підготовленим ним законопроектом про позбавлення мандатів депутатів колишньої фракції ОПЗЖ.

Крім цього, Гунько додав, що не складатиме мандат нардепа.

Exit mobile version