368.media

На Волині рятувальник ДСНС відмовився повертатися з Польщі після початку війни

На Волині рятувальник ДСНС втік до Польщі після початку повномасштабної війни росії проти України. Про це редакція 368.media   дізналася з ухвали Камінь-Каширського районного суду Волинської області за ст. 336-1 КК.

Прапорщик 4-го ДПРЗ  управління ДСНС у Волинській області у лютому отримав щорічну основну відпустку за 2022 рік та додаткову відпустку з виїздом у місто Вишнів Республіки Польща.

Вже 25 лютого чоловіка відкликали з відпустки наказом керівника, про що йому було повідомлено в телефонній розмові та письмовими повідомленнями через Viber. Чоловік, що перебуває в Республіці Польща, приїхати не може, оскільки його закордонний паспорт знаходиться у власниці житла в якому він проживає і на даний час його не може забрати. Також прапорщик повідомляв, що бажає проходити службу і запевнив, що в розташування підрозділу повернеться вже на початку березня. Однак у березні прапорщик в телефонній розмові повідомив, що не повернеться на територію України, службу цивільного захисту проходити не бажає.

Щодо чоловіка відкрили справу за ст. 336-1 КК.

Exit mobile version