368.media

На Хмельниччині нетверезий поліцейський напав на депутата

На Хмельниччині капітана поліції Сергія Бондаря перевіряють у справі про перевищення службових повноважень. Про це повідомляє ДБР.

Чоловіка підозрюють у нанесенні тілесних ушкоджень та нетверезому водінні. Першим про те, що поліцейського затримали, повідомив депутат Старосинявської селищної ради Юрій Кравчук. Також він опублікував декілька відео з місця інциденту.

Інцидент стався 11 липня близько 23:00 у селищі Стара Синява. Правоохоронець зупинив двох водіїв скутерів, які начебто порушували правила дорожнього руху.

Під час спілкування із батьком одного із водіїв правоохоронець вів себе зухвало, тож чоловік почав знімати усе на мобільний. Це обурило правоохоронця, він вибив пристрій з рук та намагався розбити ногою, а згодом вдарив чоловіка в обличчя.

На ще одному відео видно, що поліцейського вже затримали, а він б’ється головою в капот службової машини.

Після виклику поліцейських посадовця було доставлено до лікарні для освідування. Чоловік вступив у суперечку із своїм колегою, коли той вмовляв його не покидати медичний заклад, та наніс йому кілька ударів в обличчя та в живіт.

Посадовець відмовився проходити обстеження на стан сп’яніння, після чого працівники поліції склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (п’яне водіння), який передбачає 17 тис. грн штрафу.

Окрім цього, розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 365 КК (перевищення влади) та ч.2 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

 

Exit mobile version