368.media

В Умані штаб-сержанта покарали за побиття двох підлеглих

В Умані Черкаської області Миколу Хлебного у званні штаб-сержанта покарали за «дідовщину». Про це редакція 368.media   дізналася з вироку за ч. 5 ст. 426-1 КК.

Сержант Хлебний з матеріального забезпечення 141-й роти охорони військової частини у стані алкогольного сп’яніння влаштував дебош. Озброєний штаб-сержант, прагнучи продемонструвати підлеглим солдатам  свою уявну перевагу над ними та фізичну силу, застосував до них насильство. Він притиснув спиною солдата  до стіни постового будинку, після чого повернувшись до нього в напівоберт ліворуч, наніс йому один удар ліктем лівої руки в обличчя, в область перенісся. Постраждали отримав закритий перелом носа.

Далі Хлебний сів поруч з іншим солдатом на лавочку у постовому будинку та завдавати п’ять ударів в обличчя тильною стороною долоні правої руки, після чого наніс ще один сильний удар тильною стороною долоні правої руки в обличчя.

У судовому засіданні Хлебний свою вину визнав повністю. Замість призначеного покарання у виді позбавлення волі йому встановили службове обмеження для військовослужбовців із відрахуванням в дохід держави з суми грошового забезпечення 20% строком на два роки.

Exit mobile version