368.media

Ексзастуник Міністра інфраструктури орендує віллу у Іспанії

Колишній заступник Міністра інфраструктури Петро Пінкас придбав віллу на курорті Марбелья. Про це повідомляють українські ЗМІ.

живе колишній заступник міністра і нинішній бізнесмен Пінкас набагато скромніше за матір військкома. Звісно, не зовсім жебракує, раз має віллу в Марбельї. Точніше – орендує.

Їздить він іспанським узбережжям на Mercedes-Benz G, як і належить бідному українському біженцю. А щоб усі розуміли, що йому треба співчувати, їздить на українських номерах.

У свій час член уряду Петро Пінкас був постійним персонажем журналістських розслідувань про корупцію. Прославився він як автор та куратор численних корупційних схем у підконтрольних йому державних установах. Проте внаслідок цих скандалів його таки «звільнили» з посади.

Врятували його від більш глибокого та детального розслідування росіяни, хай і опосередковано. Справа в тому, що якраз у розпал корупційного скандалу щодо діяльності Пінкасу наші несамовиті сусіди збили малазійський Боїнг над Донецьком. Ця трагічна подія відсунула персону Петра Пінкаса на другі сторінки ЗМІ, але і послужила йому несподіваною службою. Заступника міністра Пінкаса було призначено членом урядової комісії з розслідування авіакатастрофи Боїнга. сам Пінкас тихо пішов із міністерства. Зараз, за даними реєстрів, він має досить непоганий бізнес. Щоправда, судячи з великої кількості рішень про банкрутство його фірм, бізнесмен з Петра Анатолійовича так собі.

Але який би не був у нього бізнес, він принаймні дає хоча б формальне обґрунтування для володіння майном у Марбельї. Точніше – його оренди.

Щодо колишнього заступника міністра Пінкаса, то його поява в лавах батальйону «Іспанія» чомусь не дивує – розслідування УП вже стали звичними. Черговий батальйон іспанських біженців, відкритий журналістами у затишній Марбельї, не додає, по суті, нічого до того, що ми й так чудово знаємо. Але залишає ті самі питання до вищого політичного керівництва країни.

Exit mobile version