368.media

Нардеп від «Слуги народу» їздить на коштовному авто, яке оформлено на її матір

В Одесі нардеп від партії «Слуга народу» Юлія Діденко користується коштовним авто, котре оформлено на її матір. Про це пише «Думська».

Позашляховик Audi SQ8 з номерами ОО0007ММ помітили  на парковці біля адмінбудівлі на проспекті Шевченка, 4, де розташовуються Одеські облрада й обласна військова адміністрація.

Нове авто продається за 125-130 тисяч євро, ще приблизно 3,5 тис. доларів коштує матова плівка, якою покрита машина.  Перший раз авто 2021 року зареєстрували в Хмельницькій області, видавши номери BX7792HC. У листопаді 2022 року Audi  потрапила до Одеси, де після перереєстрації  отримала нинішній номер.

З 2021 року цю серію номерів нібито закріпили за Одеською областю, але суть залишилася — номери «недоторкані». Ба більше, за нашою інформацією, друга буквена комбінація — ММ — присутня на знаках, які видавали за розпорядженням начальника обласної військової адміністрації полковника Максима Марченка. Він їздить на Skoda Kodiaq (ОО0001ММ). Особливі номери в машини з’явилися того ж листопада 2022 року. Марченко, нагадаємо, тоді міцно сидів у кріслі військового губернатора.

Автомобіль Audi SQ8 із держномером ОО0007ММ зареєстрований на Сироту Любов Петрівну 1947 року народження, прописану в тимчасово окупованому Донецьку. Попри солідний вік, ця жінка, схоже, веде досить активний спосіб життя. Наприклад, 4 березня 2023 року вона стала одним із бенефіціарів компанії «Мартен груп», яка знесла пам’ятки архітектури на Рішельєвській (однойменний театр і друкарню Фесенка) та має намір збудувати там багатоповерхову будівлю з офісними приміщеннями.

Сирота — це дівоче прізвище Юлії Діденко, народної депутатки від партії «Слуга народу», дружини голови Одеської облради Григорія Діденка (уродженець Донецька), який очолює регіональний осередок тієї ж політсили. Примітно, що в лютому 2022 року в жінки згорів інший автомобіль, зареєстрований на Костянтина Сироту — це рідний брат нардепа, який обіймає посаду в одному з комунальних підприємств облради.Крім того, Константин Сирота – бенефіціар компаній «Овідіополь-агро», «М’ясооптторг 2019» и «ДК-ІНВЕСТ ПЛЮС», пов’язаних із усе тим же Григорієм Діденком (це зазначено в деклараціях подружжя).

Exit mobile version