368.media

Суддя-хабарниця з Дніпра, котра імітувала психічне захворювання, втікла з міста

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду оголосила в розшук колишню суддю Кіровського районного суду Дніпра Наталію Овчаренко, оскільки вона зникла безвісти. Слухання скарги на її вирок призупинили.

Як встановив суд, Овчаренко не була під час оголошення вироку і до неї не застосували запобіжний захід у виді тримання під вартою. Всі документи, направлені за адресою обвинуваченої, поверталися без вручення.

Захисник хабарниці долучив до матеріалів справи витяг з іншого кримінального провадження, в якому зазначається, що колишня суддя 28 лютого зранку пішла з будинку за місцем мешкання та не повернулась. У межах цієї справи проводяться розшукові заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження Овчаренко. Жінку оголосили у розшук.

Як відомо, 1 березня Вищий антикорупційний суд визнав винуватою екссуддю Кіровського райсуду Дніпра Наталію Овчаренко і засудив її до 10 років колонії з позбавленням права обіймати посади в судах з конфіскацією усього належного її майна.

Також суд визнав винуватою лікарку Наталію Антонову у підробленні медичних довідок (ч. 3 ст. 358 КК). і не хотіла розглядати.

 

Exit mobile version