368.media

Ексдепутата Київської облради підозрюють у недостовірному декларуванні

Ексдепутату Київської облради Руслану Кузьменку від «Європейської солідарності» заочно висунули підозру за внесення завідомо недостовірних відомостей до щорічної декларації за 2020 рік. Про це повідомляє САП.

Депутат не вніс відомості про будинок та земельну ділянку, які перебували в його користуванні та членів його сім’ї, три транспортні засоби, які належали особі, з якою він спільно проживав, а також отримані нею доходи.

Йдеться про будинок площею 430,2 кв. м та земельну ділянку площею 1,84 га під Києвом вартістю 21,25 млн гривень та 4,9 млн гривень відповідно. Посадовець приховав Toyota Prado, вантажний автомобіль DAF та напівпречіп-фургон, які належать члену його сім’ї, а також доходи цієї особи за 2020 рік та відомості про грошові кошти на рахунках у банку.

Загальна вартість незадекларованих активів становить понад 27 млн гривень. У 2023 році повноваження депутата припинено, оскільки той знаходиться поза межами України і не повернувся додому навіть після деокупації Київщини. Підозру йому було оголошено заочно.

Exit mobile version