368.media

НАБУ продовжило розслідування справи Кауфмана та Грановського

ВАКС погодив клопотання НАБУ та продовжив до 6 вересня строк розслідування справи за підозрою бізнесменів Бориса Кауфмана та Олександра Боруховича (Грановського) у створенні злочинної організації в Одесі та наданні хабарі заступникам міського голови (наприклад, Михайлу Кучуку).

Як відомо, антикорупційний суд узяв під варту бізнесмена Кауфмана з альтернативою 129 млн гривень. Ці кошти внесли. Бізнесмен вийшов із СІЗО під такі обов’язки: прибувати на першу вимогу; завчасно повідомляти про кожне відлучення із міст Одеси та Києва; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватись від спілкування з підозрюваними та свідками, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, 5 грудня 2022 року НАБУ і САП затримали бізнесменів Кауфмана і Грановського. За версією слідства, восени 2021 року, після викриття детективами НАБУ та прокурорами САП злочинної організації, що спеціалізувалася на корупційних схемах незаконного вибуття майна з комунальної власності Одеси, на її місті з’явилася нова.

 

Exit mobile version